ACOMIADEM EL CURS

Ja ha arribat el darrer dia de curs!

Avui hem viscut moments carregats de sentiments. Els nois i noies de 6è s’han acomiadat de tots nosaltres en un acte conjunt, on hem pogut gaudir i emocionar-nos tots plegats. Les mestres que han passat al llarg de la seva escolaritat, han fet uns parlaments molt emotius, recordant els moments més importants. Els fillols/es de P3 han fet l’ obsequi de les orles a cada nen/a de 6è i la resta de companys de l’escola els han confeccionat una corona molt divertida, ja que avui eren els reis i les reines del Reixac. Els companys/es de 5è han obsequiat als seus companys/es de cicle amb una llibreta confeccionada per ells, per anotar records i moments viscuts. Finalment, després d’entregar tots els regals, els alumnes i mestres, hem ballat al ritme de Doctor Prats la cançó Les nits no moren mai i per acabar han estat els nois i noies de 6è els que ens han obsequiat una coreografia espectacular. Ha estat genial!

Les altes temperatures convidaven al bany a tothom i així ho hem fet!  Ens hem remullat i ens ho hem passat molt bé refrescant-nos i menjant-nos finalment un gelat!

Nois i noies de 6è desitgem que us vagi molt bé a tots i totes en aquest nou camí que començareu el curs vinent. No ens oblideu mai!

Si cliqueu a sobre podreu veure les fotos.

Tota la comunitat educativa de l’ ESCOLA REIXAC ens acomiadem de vosaltres  i us desitgem molt bon estiu.

 

5 comentaris

  1. Laia San Nicolás ( ex alumna del Reixac )

    ????? E agradar una plorera com mai l’habia agafat! Trobare a faltar molt a els mestres, als compañs, a les activitats, colonies…… Per a mi l’ escola Reixac es com una Segona casa ? A sigut una pena q ya sagui acabat aquesta día tan meravellos y tan inolvidable. Cuán estava allá aseguda a la cadira davant de tothom no m’ho podía creure, sentía q allo no estava pasant q era un somni. Jajaja ??? Vull dir-vos q no ens oblideu, q no trobareu a ningu com Nosaltres, y Nosaltres no ens oblidarem d vosoltres, y tot el q heu fet pero noslatres!??♥️♥️??❤️❤️

  2. Vanesa Prados

    Molt bon estiu a tothom i que gaudiu molt de les vacances: descanseu i canseu-vos, rieu i emocioneu-vos, canteu i balleu, llegiu i escriviu, taqueu-vos i banyeu-vos… Aquests mesos ens ho hem de permetre tot!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>