A QUART LLEGIM EN VEU ALTA AMB LA MERCÈ PONS

Dimarts 25 de maig, pel matí, va venir a l’escola la Mercè Pons i els nens i nenes de quart vam fer l’activitat de “Lectura en veu alta”.

Dies abans, a classe de català, cadascun de nosaltres havíem preparat uns poemes o endevinalles del bestiari que vam llegir davant seu. Aquest recull era d’animals domèstics, de granja, de zoo, salvatges, etc. 

Primer va estar a la classe de 4t B, després 4t C i per últim va anar a 4t A. Alguns estàvem molt nerviosos i a l’inici ens va recomanar tècniques per relaxar-nos.  Vam aprendre moltes coses: entonació i canvi de la veu, ritme de lectura, pauses, postura, vocabulari, gestos i expressió corporal. 

Nosaltres anàvem llegint, ella ens escoltava amb atenció i quan acabàvem ens deia com ho havíem fet i què podíem millorar perquè la lectura fos molt més comprensible i fàcil. Ella també ens va llegir uns quants poemes i textos en veu alta per ensenyar-nos entonació, expressió, canvis de to, no només llegir sinó gesticular.

Pensem que la Mercè se’n va anar contenta i que ha estat una activitat molt enriquidora i engrescadora. A més, al final abans de marxar, la Mercè ens va felicitar per ser tan bons lectors i lectores.

Si voleu veure l’estona tan agradable que vàrem passar tots i totes podeu clicar la següent imatge!

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>