5è VISITA LA DEPURADORA I LA CASA DE LES AIGÜES.

El dilluns els nens i nenes de 5è han realitzat una visita a la Depuradora de Montcada i la Casa de les Aigües en un intens taller de 3 hores.

Els objectius d’aquesta visita eren de diferent índole. Des dels ambientals, com valorar l’aigua del curs del riu com a font de recursos diversos  (abastiment, energia, etc) i conscienciar-nos de la importància de gaudir d’aigua neta quan obrim l’aixeta. A d’altres històrics, com els canvis que suposà la “revolució de l’aigua” dins del context general de la Revolució Industrial (canvis tecnològics, però també ideològics i socials) o donar a conèixer el modernisme de fora de la ciutat de Barcelona.
També ha servit per a observar i analitzar el patrimoni cultural i natural que tenim a la nostra ciutat, tot fomentant-ne el respecte.
Tot plegat, van aprendre moltíssim i van treballar de valent!

 

10 comentaris

 1. Heidi

  Una visita superinteressant! Impressionant veure l’impacte medioambiental que provoquen les tovalloletes humides… està clar que ens hem de conscienciar molt i evitar llençar-les al WC!
  I què dir de la Casa de les Aigües! És un orgull tenir a Montcada aquesta veritable joia!
  M’ha encantat aquesta activitat!

 2. Vanesa Prados

  No és qualsevol cosa dir que Montcada ha abastit a la ciutat de Barcelona d’aigua i això es fa evident en tot el patrimoni que tenim. És molt important que les noves generacions el coneguin per tal que el valorin i, com no, també l’ús que en fem d’aquest preuat recurs natural.

   1. Vanesa Prados

    Hola Sofía!!! Molt bé, gaudint molt de petita i també enyorant-vos una mica. Un petó gegant i de seguida, a gaudir de les merescudes vacances.

 3. Anna

  M’encantava fer aquesta visita! Molt important per fer arribar l’aigua a Barcelona. … I tant que cal prendre consciència de la cura del medi ambient i vigilar l’ús de les tovalloletes.
  La gent gran hem crescut sense utilitzar-ne!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>