4t VISITA UN HORT DE MAS DURAN

Aquest any, com a novetat, hem incorporat la visita a l’Hort de Mas Duran. Al llarg d’aquestes últimes tres setmanes, les classes de 4t A, 4t B i 4t C, van gaudir d’aquesta sortida. 

Està pensada perquè els infants puguin veure de primera mà el creixement i les diferents estacions i temporalitats dels diferents productes que trobaran al mercat. 

Així doncs, allà vam poder veure moltes plantes i hortalisses: bledes, enciams, cols, faves, carxofes, etc., vam aprendre quines són les hortalisses i verdures que podem plantar a la primavera.  També vam poder veure un munt de plantes aromàtiques i les vam tastar, vam reconèixer algunes llavors i vam poder plantar i regar verdures amb les nostres pròpies mans.

Pensem que la sortida va ser molt divertida i productiva, ja que vam poder descobrir d’on surten les verdures que ens mengem cada dia. 

Si cliqueu a la següent imatge, gaudireu d’un recull de les millors instantànies de l’activitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>