Visitem la biblioteca, primers comiats.

Els nens de 6è B van anar a la biblioteca de Constantí, allà el Carles els va explicar els seus darrers contes després d’un munt d’anys d’escoltar-lo a les visites a la biblioteca.

10/11/2017 Naiara

Els nens de 6è van anar a la biblioteca de Constantí, una de les darreres visites que faran, ja que acaben primària aquest curs.  En Carles els va llegir explicar uns llibres adaptats a les seves edats. Els va explicar 5 contes: el Jaime de cristal, Perquè diuen que els llops són dolents, L’arbre generós, El príncep dels embolics. Tots aquests els volen deixar una ensenyança, no s’han de refiar del que els hi diguin, que busquin i comparin la informació, no han de donar per bo el primer que sentin.

Per acabar els va fer un regal, els va presentar un nou conte, “Seis hombres”, i els va convidar a buscar-lo i llegir-lo a la biblioteca.

Després va anar l’Alba, una de les bibliotecàries, i els va ensenyar tota la biblioteca, sempre havien anat a la 1a planta, aquell dia va ser tot l’edifici, i s’havien de fixar en tots llocs perquè després els va fer un joc, havien d’agafar uns paquets plens de llibres, per fer-ho els va donar una pista que els portaria a la secció correcta.
Hi havia de por, d’aventures, de pirates, juvenils, etc.

Ja tenen al cap la següent visita, segur que també serà especial.

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>