Visitem l’aeroport

Els nens de 6è van anar a d’excursió a l’aeroport i a l’aeròdrom de Reus.

3/11/2017 Àfrica, Mireia, Eyen

Podeu trobar les imatges de la sortida clicant la imatge

Els nens de 6è han visitat l’aeroport de Reus, primer van esmorzar i després van anar a veure les avionetes de l’Aeroclub de Reus. Allà, els van explicar què feien amb les avionetes: com les entraven dins la nau, de què estaven fetes, com es movien les hèlices, com es feia funcionar i per acabar, els van fer sentir pilots, ja que els van deixar entrar dins i seure als llocs dels pilots. Mentre feien tot això també ens van ensenyar l’alfabet que es feia servir.

Seguidament van anar al parc dels bombers, es van presentar amb un espectacle d’aigua i va vindre el falconer amb un falcó, us preguntareu per què fa falta aquest home, la raó és perquè abans d’enlairar-se l’avió, si hi ha un ocell volant per la pista, marxa espantat pel falcó o l’àliga i evita que es xoqui contra el vidre dels aparells. El que fa és enlairar l’àguila i comença a donar voltes i quan la veuen ja no s’apropen.

Després va portar un mussol que es deia Curro, que van poder acariciar. Era molt suau!

Per acabar la visita al parc de bombers, els nens van pujar als camions de bombers i els feien una petita guia de com funcionen.

Finalment, van tornar a l’aeroport i els van explicar com seria si estigues obert, els hi van repartir un quadernet d’activitats i així va finalitzar la visita.

 

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>