Avui es Halloween! I aquesta festa toca el mateix dia que la castanyada. Per això com a la castanyada es menja i al halloween
s’espanta he fet aquest pastis…
Fa por eh…
Doncs te molt bona pinta i a més està molt bo!
Es molt fàcil de fer a mes sense forn. A continuació us explicaré com es fa.
Dificultat (fàcil)
Ingredients:
-6 magdalenes
-Colorant alimentari vermell
-Fondant blanca (pasta de sucre)
-1 tarrina de formatge en crema
-Xarop de maduixa
Preparació (Per a 6 persones)
Primer hem de triturar les madalenes. Afegir la tarrina de formatge crema i el colorant a la barreja.
Barrejar-lo tot. Posar paper flim al fons d’un bol rodó.
Posar la barreja dintre el bol. Deixar reposar en la nevera 1h.
Treure la barreja de la nevera. Treure-la del bol i posar-la en un plat.
Donar-li forma de cervell i fer un tall per la meitat amb un ganivet.
A continuació, fer xurros de fondant blanca i enganxar-los al pastis amb forma caragolada sempre respectant la ratlla,es important!
I per ultim pintar-lo tot amb xarop de maduixa.
BON PROFIT!!!!!!!!!
Ah i per cert, no mengeu massa perquè si no…
HOS CONVERTIREU EN ZOMBIES!!!!!!!!!
Una recepta “TERRORÍFICA”
OMG! What a terrific cake! Good recipe for Halloween.