Informació important Covid-19

Benvolgudes famílies,

M’agradaria informar-vos que darrerament el centre ha hagut de gestionar diferents situacions, referents a simptomatologies presentades pels alumnes. Tot i això, seguint les indicacions del Servei Epidemiologic de Catalunya i el CAP de Constantí, no hem hagut d’activar cap protocol. Per tant, us animo a continuar desenvolupant les accions de responsabilitat i seguretat que dueu a terme i actuar de manera preventiva davant de qualsevol situació que presentin els vostres fills/es.

Igualment m’agradaria reconeixer la tasca que han dut a terme les voluntàries de l’AMPA, ajudant a la gestió de les entrades i sortides del centre. És una tasca de tots/es col·laborar en aquesta funció i, per això, us demano que faciliteu les sortides apropant-vos a les portes, sense dificultar el trànsit del carrer. Tot i que la policia local ha reforçat el servei, ens toca a nosaltres respectar les normes d’educació viària.

Properament ja disposarem de totes les portes per poder accedir a la instal·lació. Els grups de 6è, 4t i 3r entraran per la seva porta i no caldrà que es desplacin a l’altre porta. Us recordo que el temps d’obertura de les portes és de cinc minuts per torn, facilitant l’organització i gestió dels grups estables. És important que no marxeu fins que es realitzi el control de la temperatura corporal i que aquesta sigui adequada per poder accedir al centre.

Agrair-vos la col·laboració que esteu mostrant durant aquestes dues primeres setmanes i animant-vos a continuar així.

Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>