Vitralls per 5è A

Durant el tema d’història vam veure una tècnica curiosa que es feia servir durant l’edat mitjana. L’edat mitjana és una època de gran expansió a l’arquitectura. En aquest moment històric es fan grans edificis: catedrals i monestirs. Aquests monuments són foscos i tristos i els artesans amb els vitralls van intentar posar llum i vida a la foscor, explicant històries o mostrant personatges rellevants.

També vam veure que hi havia molts que tenien motius geomètrics i que es podien relacionar amb les matemàtiques. Eixos de simetria, sectors… us deixem l’aplicació web que vam fer servir https://www.mandalagaba.com/ després vam imprimir els nostres dissenys i els vam calcar amb retoladors permanents a uns trossos de folre de llibres que vam reutilitzar. El resultat ens ha agradat molt, quan entra la llum per les finestres és espectacular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>