Estrenem pàgina a Facebook

Amb l’objectiu de donar màxima difusió a tot el que fem a l’escola i facilitar l’accés a tota la comunitat educativa, us volem presentar aquest nou espai i convidar-vos a seguir-lo i participar.

Només us demanen que el tracteu bé i sigueu curosos amb el que feu. Donem exemple de bon comportament a les xarxes als vostres fills. Us deixem unes recomanacions que fa el mateix Facebook a l’hora de comentar.

Comentaris. Intenta sempre escriure bé, no dir grolleries, no contestar quan estàs irritat, i cuidar la teva ortografia. No escriguis amb majúscules, això equival a cridar. No defensis les faltes d’ortografia dient que importa el fons i no la forma … perquè a l’hora d’escriure només hi ha una manera, fent-ho de  forma correcta.

I, si us plau, sigues prudent amb els comentaris que afegeixes a les publicacions dels teus amics, el que et pot resultar graciós, potser li resulti vergonyós fora de línia al teu amic. Comentaris privats, via privada.

Desitgem que us agradi.

screenshot-2016-12-02-at-17-47-16

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>