Eleccions al Consell Escolar 2018

Per què participar al consell escolar?

Totes les famílies estan representades en el consell escolar de centre. Per això, és important dir la vostra opinió i intervenir en l’educació dels vostres fills i filles a través d’aquest espai. El consell escolar és l’òrgan de participació més important que, com a mares i pares, teniu a l’escola. Aprofiteu-ho!

Per altra banda, us facilitem un parell de documents que de ben segur us poden aclarir molts dubtes sobre les eleccions. Estan realitzats per la Fapac.

I recordeu que durant tot el procés electoral, la documentació estarà publicada a la cartellera del hall, tocant a la finestreta d’administració.

Finalment, si cliqueu la següent imatge, accedireu a un vídeo explicatiu. Diferents periodistes parlen sobre la importància del participació en el consell escolar, dins l’educació dels nostres fills i filles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>