A 4t comencem amb els projectes musicals

Aquests dies estem treballant aspectes de la Tardor també a l’aula de música però sobretot, hem iniciat un treball que ens té a tots emocionats… triar el projecte musical d’aquest trimestre!

A les dues classes de 4t hem fet una pluja d’idees i han anat sorgint diferents temes que podríem fer com a projecte a la classe de música: música pop, música rock, com es fan els cd’s, música de pel·lícules…

A 4t A al final han sortit tres temes amb més vots: música pop, música rap i com es fan els cd’s. Han fet tres grups i cada grup ha preparat una petita defensa del seu tema i ha intentat convèncer als altres que el seu projecte era més interessant i que per això l’havien de votar. Finalment ha guanyat la MÚSICA POP!

A 4t B han sortit també tres temes amb més vots: música pop, música rock i música rap. Han fet tres grups també per defensar el seu projecte i ens ha passat una cosa ben curiosa… han empatat la MÚSICA ROCK I EL RAP. I què hem decidit? Què ens agraden tant els dos que no podem deixar-ne un apartat, així que estudiarem els dos estils musicals.

Segur que ben aviat sou uns experts de la música pop i de la música rock i rap!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>