D’on són els millors corredors i corredores del mon?

Com ja sabeu, hem estat treballant molt en el projecte “Podem fer una pista d’atletisme al pati de l’escola?” i parlant sobre el tema, ha sorgit una nova pregunta-repte:

D’ON SÓN ELS MILLORS CORREDORS I CORREDORES DEL MON?

 

Per resoldre el repte hem partit dels últims jocs olímpics d’estiu i els atletes que van fer podi en les diferents curses.

 

PRIMERA PART: ON VAN SER ELS DARRERS JOCS OLÍMPICS D’ESTIU?

Vam descobrir que van ser els de Rio de Janeiro, a Brasil,  a l’any 2016. Vam ubicar-lo al mapa del mon i vam conèixer algunes curiositats gràcies a la informació aportada pels nens i nens.

 

SEGONA PART: A QUIN PAÍS CORRESPONEN LES BANDERES DEL ATLETES QUE VAN FER ELS PODIS?  

Se’ls hi va donar, per equips:

  • Un document amb els podis de 5 tipus de curses diferents (masculina o femenina). En aquest document apareixien les banderes i els noms de l’atletes que havien fet podi, és a dir, 3 atletes per a cada cursa.
  • Un document on apareixien les diferents banderes i la ciutat i continent a la que corresponien.

Amb l’ajuda d’aquests documents, havien d’omplir una graella amb la bandera, el país i el continent. Però hi havia banderes com la del Qatar o les Bahames que no sortia al document, per això van fer ús de l’ordinador buscant el nom de l’atleta i descobrint el país i bandera corresponent.

L’objectiu final era saber a quins països i continents corresponien els atletes dels podis.

Aquí teniu les fotografies del procés: DESCOBRIM LES BANDERES DELS MILLORS CORREDORS.

TERCERA PART: 

Continuarà…

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>