Dimecres, 17 de juny. A REVEURE!

Bon dia famílies,

Avui publiquem l’últim article d’aquest curs al blog. Com tots sabeu aquests últims mesos els hem viscut d’una manera diferent del que estàvem acostumats, ens vam haver de confinar i aprendre a fer moltes coses telemàticament, una d’elles va ser el contacte amb l’escola.

Ha estat un plaer poder acompanyar-vos durant aquest curs i estar al costat dels vostres fills i filles en l’inici d’aquest camí que durarà molts anys. Us hem d’agrair el vostre esforç i dedicació durant aquest tercer trimestre, fent les activitats que us proposàvem amb molt d’interès. Amb aquestes paraules no us diem adéu, sinó a reveure, ens tornem a veure el curs vinent. Esperem que passeu unes bones vacances i desitgem veure-us ben aviat.

 

Heu reconegut la classe? Ara us proposem un joc, el  VEIG, VEIG…  Segurament molts de vosaltres hi heu jugat alguna vegada. Es tracta d’endevinar l’objecte que una persona està pensant (ha d’estar a la vista) mitjançant pistes que es van donant en contestar a les preguntes que fan els que han d’endevinar la paraula.

 

El joc comença quan algú de la família inicia el joc pensant algun objecte o element que tothom pugui

veure, i aleshores  diu: “Veig, veig”, 

ell contesta “Una coseta”,

els altres contesten “Què veus”,  

els altres diuen “Quina coseta és?”

 

La persona que s’ha pensat un objecte diu “És de color….”. Els altres han d’anar provant amb els objectes o elements que vegin d’aquell color … Qui ho endevini agafa el torn per començar de nou. Una varietat és mirar un dibuix i pensar un objecte.

Esperem que hi pugueu jugar moltes estones. Finalment us volem dir que:

“L’ensenyament que deixa petjada no és el que es fa de cap a cap, sinó de cor a cor” Howard G. Hen

Desitgem que gaudiu de l’estiu, ens retrobem al setembre,

Cesca i Lídia

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>