Horari atenció secretaria:

Tasques d’administració i gestió (matrícules, baixes, gestió documental, etc.)

Dimarts i dijous de 8:30h a 13:30h i de 15h a 17h

Cantada Nadales 2019

La tradicional Cantada de Nadales ha tingut lloc avui divendres 20 de desembre del 2019 a l’església de Sant Pere de Vacarisses. L’alumnat de 1r fins a 6è, i la Coraleta, ens han fet gaudir de valent amb les seves veus. Podreu veure el recull de fotografies i vídeos a l’enllaç que us hem compartit per mail.

Resultat d'imatges de cantada nadales

Moltes gràcies per acompanyar-nos en aquest dia tan especial.

Dinamització pati 19-20

Enguany, l’alumnat de primària pot gaudir encara més de les activats de dinamització a l’hora del pati.

Distribuïts en diferents espais i franges horàries, es pot triar entre jocs de taula a les aules, jugar al sorral, ballar zumba al gimnàs, jugar a tennis taula, anar a la biblioteca del centre, participar en els grups de Coraleta i Flautes o jugar amb el material d’exterior com les xanques o les cordes entre d’altres.

Un gran ventall d’activitats alternatives als tradicionals jocs de pilota.

https://photos.app.goo.gl/fWq68uM5TWUqiST27

El Pau Casals participa al Lab(Tred)19

El Laboratori de transferència educativa és un espai de transferència de pràctiques educatives innovadores de Terrassa, Matadepera, Rellinars, Viladecavalls, Vacarisses i Ullastrell. Enguany, les escoles participants han compartit experiències fent pinzellades de les activitats innovadores que han dut a terme durant el curs 2018-2019.
En Llegeix més»

Musical Grease 6è

Felicitats als i les alumnes per la seva actuació al musical!! Felicitem també als mestres que han fet possible un any més el musical de 6è.
Enhorabona a tothom per l’esforç i els resultats. Gaudiu!

App Escola Pau Casals

Gràcies a les aportacions de l’AMPA, hem pogut posar en marxa la nova app de l’escola. Aquesta servirà per enviar comunicats a les famílies de manera àgil i ràpida. Aquesta eina també es podrà fer servir per realitzar els pagaments de l’escola, consultar el menú del menjador i conèixer les dates més assenyalades de l’agenda del centre.

Ja us podeu descarregar l’app “Escola Pau Casals” al vostre Android o Iphone.