Projecte POEFA: Desenvolupem-nos sense límits!

Tot i ser inicis del segon trimestre, el Montanyans no para i a partir de la setmana que ve, comencem el projecte “Desenvolupem-nos sense límits!” en coordinació amb l’escola de música  Contrapunt.

L’activitat la realitzarà l’alumnat de 2n a 5è i consisteix en aprendre a tocar els instruments del violí, la viola i el violoncel i conèixer les seves característiques. Tot això ho farem amb la nostra mestra de música, la Mireia i la Yúlia, una especialista d’instruments de corda de l’escola contrapunt.

L’objectiu principal de l’activitat és crear un espai d’aprenentatge musical significatiu per l’alumnat i treballar les competències artístiques musicals a partir dels instruments. Per altra banda, també busquem adquirir les habilitats motrius necessàries per tocar els instruments i fomentar la responsabilitat a partir de la cura de l’instrument i finalment oferir la possibilitat d’utilitzar els instruments a tot l’alumnat.

Aquest projecte ha estat possible realitzar-lo gràcies a l’aportació econòmica: Projectes amb oportunitats d’èxit educatiu a favor de l’alumnat en centres educatius públics ( #POEFA ). Per altra banda, amb col·laboració a l’AFA podem disposar dels següents instruments de corda: 5 violins, 3 violes i 2 violoncels.

“Programa finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançat pel Fons Social Europeu”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>