VESTIM AL SUPERHEROI I A LA SUPERHEROÏNA DE LA CLASSE!!!

AQUESTA SETMANA A LES SESSIONS DEL PROJECTE, HEM VESTIT AL NOSTRE SUPERHEROI I A LA NOSTRA SUPEHEROÏNA. CATI ENS HAVIA PREPARAT TOT UN SEGUIT D’ACCESSORIS I LA SILUETA D’UN XIQUET I D’UNA XIQUETA.

HEM PARTIT LA CLASSE EN DOS GRUPS, UN GRUP S’HAN QUEDAT VESTINT LA SUPERHEROÏNA EN SÍLVIA I ELS ALTRES, HEM ANAT AL PASSADÍS A VESTIR AL SUPERHEROI EN CATI. HEM POGUT ESCOLLIR QUINS ACCESSORIS VOLÍEM QUE PORTÉS: CASC O CORONA, GUANTS O SENSE, CALCETES SÍ O NO, PER DAMUNT O PER SOTA ELS PANTALONS, ETC.

UN COP HAN ESTAT VESTITS, ENS HEM INVENTAT ENTRE TOTS UN NOM. DESPRÉS ENS HEM TORNAT A AJUNTAR A LA CLASSE I HEM EXPLICAT ALS COMPANYS COM HO HAVÍEM FET I EL NOM QUE HAVÍEM DECIDIT POSAR-LOS.

US PRESENTEM AL SUPERLACASITO I A LA SUPERPEPA!!!!!!

LA SETMANA VINENT, ELS POSAREM EL JERSEI JA QUE FA FRESQUETA I ENS HEM ADONAT QUE NO EN TENEN!!!!!! I PENSAREM UN PODER MÀGIC PER A CADASCUN D’ELLS. ALGUNS DIES A RACONS DE JOC, JUGAREM A CANVIAR-LOS LES VESTIMENTES.

AQUÍ US DEIXEM UN PETIT VÍDEO PER TAL QUE PUGUEU VEURE TOT EL QUE US HEM EXPLICAT I LO BÉ QUE ENS HO HEM PASSAT!!!

QUE ACABEU DE PASSAR TOTHOM MOLT BON CAP DE SETMANA!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>