I3 FEM UN BOMBÓ AL TALLER DE XOCOLATA

Seguim fent tallers de xocolata! Aquesta vegada el taller ens l’ha ofert les mares de la Jana i la Baraa i hem fet un bombó de xocolata.

RECEPTA:

INGREDIENTS: llet condensada, coco i encenalls de xocolata.

PREPARACIÓ: S’afegeix el coco i els encenalls de xocolata a la llet condensada i es va amassant fins que queda una massa ben lligada i compactada. Es fan les porcions de la mida d’un bombó i es posen a refredar a la nevera. I llestos! Ja es poden menjar. Boníssims!

Clicant AQUÍ o a la foto de sota, veureu com som de bons cuiners de bombons!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>