AULA OBERTA (FABRICACIÓ DE TORRÓ ARTESANAL)

Aquesta vegada ha estat el torn de la Marta i l’Albert (Els pares de la Marta). Entre els 3 ens han ensenyat com han elaborat un torró que ens agrada molt, el torró de xocolata amb arròs inflat.

Ens han explicat els ingredients que necessitem per a fer aquest torró i també ens han dit que podem fer servir altres tipus de xocolata com per exemple la xocolata amb llet, la xocolata negre o la xocolata blanca.

Una vegada ja teníem la llista dels ingredients necessaris per fer aquest torró, ens han ensenyat els passos a seguir per l’elaboració. Ens han destacat que si volem fer la recepta a casa, millor desfer la xocolata al bany Maria que és una tècnica que també ens han explicat amb detall, ja que si ho fem amb el microones la xocolata es crema abans de desfer-se.

Per últim ens han portat el torró que havien preparat a casa perquè el poguéssim provar!!!  Mmmmmmmm…  Ens ha agradat molt l’aula oberta i el Torró. Gràcies per la vostra visita Albert i Marta!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>