Ens disfressem de castanyers/es

El dijous 31 d’octubre a la tarda, els nens i les nenes de 6è ens vam disfressar de castanyers i castanyeres, perquè vam celebrar la castanyada.

A la tarda, nosaltres quan vam arribar a les 3, vam pujar a dalt a les classes, vam esperar a que tots els nens i les nenes anessin cap abaix i ens vam començar a vestir. Les nenes que s’havien de canviar van anar a la classe d’anglès, després vam anar a baix al costat del pati dels petits perquè allà hi ha un descampat on el Sergi, el conserge, fa les castanyes. Nosaltres havíem de portar la nostra cistella, llavors ens van posar unes quantes castanyes a cada nen i nena i llavors vam anar amb una aula de petits grups on allà hi havien les safates de panellets i coques que vam fer durant la setmana. A continuació vam deixar allà les cistelles i vam anar a el gimnàs on allà tots els nens i nenes ens van fer una benvinguda.

Després la Desi, la tutora de 5è , ens anava donant les instruccions i a mesura que la Desi anava dient els cursos, els castanyers i castanyeres anaven anant amb el seu grup. Quan vam agafar els nens i les nenes els vam acompanyar i vam anar a l’aula que vam guardar les castanyes, els panellets i les coques, i llavors els hi vam donar fent teatre.

Per finalitzar ens vam reunir tots els nens i les nenes de 6è i vam menjar nosaltres panellets. Desprès vam jugar una mica, vam pujar a la classe, ens vam canviar i vam marxar cap a casa, cadascú a la seva.

Ens ho vam passar molt bé, va ser una experiència molt xula!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>