#JOEMQUEDOACASA

Pictogrames Arassac

Fes clic a la imatge per escoltar els programes de ràdio i veure un resum dels continguts. LA MITJANA LM!!

EL CLAUSTRE SEGUEIX TREBALLANT I PREPARANT EL 3r TRIMESTRE

Avui el claustre ens hem tornat a reunir per continuar treballant i organitzant aquesta situació tan complicada. Estem preparant com abordarem el 3r trimestre, la comunicació amb les famílies, la realització i seguiment dels aprenentatges… i sobre tot, parlem de com seguir acompanyant-vos durant aquest dies que estem vivint. Aviat tindreu notícies mitjançant l’app de l’escola i també ens posarem en contacte amb vosaltres per telèfon.

Esperem que estigueu bé. Us enviem una abraçada molt forta!

LES FAMÍLIES COMPARTEIXEN LES SEVES ACTIVITATS #JOEMQUEDOACASA (II)

Ja tenim disponible el segon vídeo amb la participació de les famílies.

Al llarg de la setmana hem rebut una gran quantitat de fotos de les diferents activitats que esteu realitzant a casa. Moltes gràcies per la vostra participació. Estem molt contents de veure-us!

En aquest vídeo trobareu les imatges que hem rebut fins a l’1 d’abril. La resta i les que seguim rebent les inclourem en el següent muntatge.

Moltes gràcies!

Tancament escoles per contenir el coronavirus

Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars. També queden anul·lades totes les activitats fora del centre previstes en horari lectiu. Seguirem prestant atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Mantindrem oberts canals de comunicació habituals (correu electrònic i web).

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus i http://web.gencat.cat/ca/coronavirus/

El Departament d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració