P3A ESTRELLES DE MAR + P3B ELS DOFINS: experiment l’absorció de l’aigua en una planta!

Les estrelles i els dofins hem gaudit d’un experiment que teníem moltes ganes de fer, arrel d’un llibre que va portar l’Aina a classe presentant-nos aquesta idea i que ens va encantar:))

Es tracta d’un experiment molt visual que permet observar com les plantes absorbeixen l’aigua. Hem tenyit l’aigua de diferents colors dins d’uns gots, i hem ficat margarides, clavells, una rosa, i … api!!!! Amb el pas dels dies veurem com canvien de color a mesura que s’alimenten, a través de la tija, de l’aigua tenyida de colors.

Per portar a terme aquest experiment, ens ha acompanyat la magnífica Rosa, que a més ens ha regalat uns titelles fets a mà dels personatges de la llegenda de Sant Jordi que ens va explicar la setmana passada.

Rosa, moltes gràcies per tot el que ens fas gaudir i aprendre. Ens encanta compartir moments amb tu, molts petons de part de tots i totes!

Clica aquí

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>