ELS RACONS DE JOC SIMBÒLIC A P4

Tots els dimarts al matí hem dedicat una estona per jugar als racons de joc simbòlic dins l’aula. Ens ho hem passat d’allò més bé.  Amb els racons de joc els infants poden imitar accions de la vida quotidiana. Una manera d’explorar i reproduir el món de l’adult a partir de la imitació de rols, desenvolupant el seu pensament creatiu.

En el nostre racó de la caseta ens hem convertit en grans cuiners i cuineres. Hem pogut anar a fer la compra per a fer el dinar. Hem cuidat dels bebès i els hem portat al metge. Al racó del supermercat hem pogut fer de venedors/res amb la caixa registradora i la balança per pesar els aliments. Hem anat a comprar amb els cistells pagant amb diners i també hem reposat el menjar. Al racó dels metges ens hem convertit en metges i metgesses, infermers/res curant als bebès que portaven les mamàs i els papàs. En els racons dels cotxes, els trens i els animals hem deixat la nostra imaginació volar per inventar-nos un munt d’històries que ens han fet passar uns moments molt divertits.

“Jugar es la principal actividad de la infancia y responde a la necesidad de los niños de mirar, tocar, curiosear, experimentar, inventar, imaginar, aprender, expresar, comunicar, crear, soñar…” Imma Marín.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>