LA MONA DE PASQUA

Ja s’acosten el vacances de Setmana Santa! Per tal de celebrar-ho, els alumnes de 3r hem elaborat la nostra mona.

Primer hem escrit en una fitxa la recepta. Hi hem apuntat els ingredients, els utensilis i les instruccions. Mmmm!!! Ha sigut molt fàcil de fer però … que bona!!!

Comencem amb els ingredients:

  • Rosquilla
  • Crema de cacau
  • Fideus de sucre de colors
  • Petits caramels de xocolata.
  • Decoració vària.

Ara els utensilis:

  • Plat
  • Paper de forn
  • Ganivet
  • Davantal
  • Drap de cuina

I per acabar les instruccions:

  1. Netegem-nos les mans
  2. Posem el paper de forn a la taula i el plat a sobre.
  3. Posem la rosquilla i amb el ganivet l’untem de crema de cacau.
  4. Hi tirem fideus per sobre.
  5. Hi posem els petits caramels de xocolata allà on vulguem.
  6. Decorem amb  plomes, ous petits de xocolata o amb el que volguem.
  7. Ho emboliquem amb paper de cel·lofana.
  8. I per últim ens ho emportem a casa per ensenyar-ho a la família.