Ja s’acosten el vacances de Setmana Santa! Per tal de celebrar-ho, els alumnes de 3r hem elaborat la nostra mona.
Primer hem escrit en una fitxa la recepta. Hi hem apuntat els ingredients, els utensilis i les instruccions. Mmmm!!! Ha sigut molt fàcil de fer però … que bona!!!
Comencem amb els ingredients:
- Rosquilla
- Crema de cacau
- Fideus de sucre de colors
- Petits caramels de xocolata.
- Decoració vària.
Ara els utensilis:
- Plat
- Paper de forn
- Ganivet
- Davantal
- Drap de cuina
I per acabar les instruccions:
- Netegem-nos les mans
- Posem el paper de forn a la taula i el plat a sobre.
- Posem la rosquilla i amb el ganivet l’untem de crema de cacau.
- Hi tirem fideus per sobre.
- Hi posem els petits caramels de xocolata allà on vulguem.
- Decorem amb plomes, ous petits de xocolata o amb el que volguem.
- Ho emboliquem amb paper de cel·lofana.
- I per últim ens ho emportem a casa per ensenyar-ho a la família.