Portes obertes 2021

 

Si us voleu informar bé sobre el projecte del centre i poder-nos visitar, us convidem a les portes obertes que farem el proper dimecres 10 de març a les 16:15.

Malauradament les restriccions per la pandèmia de la COVID’19 ens obliguen a fer-ho de forma diferents que com fèiem altres anys.

Així doncs la visita serà fora de l’horari escolar, amb compliment de les normes de distància, higiene de mans i ús de mascareta. I en grups de màxim 10 persones, per lo qual us demanem que feu inscripció  prèvia al dia de la visita (accés al formulari d’inscripció) i només vingueu un dels dos progenitors.

  • Dimecres, 10 de març.
    • 16:15 Xerrada informativa (en espai exterior)
    • 17:15 Visita al centre

Durant les portes obertes podreu veure a les aules i us informarem de Qui som? Què fem? i Com ho fem? en una petita reunió informativa que començarà puntualment a l’hora indicada.

Durant les Jornades de Portes Obertes intentarem resoldre tots els dubtes que tingueu i informar-vos de la singularitat del nostre Projecte Educatiu.

En cas que no pugueu aquell dia o preferiu una reunió telemàtica poseu-vos igualment en contacte amb nosaltres i mirarem de fer-vos arribar la informació d’alguna forma.

Més informació de les preinscripcions a la web del departament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>