Portes obertes 2020

S’ha suspès el procés de preinscripció, us informarem quan tinguem informació dels terminis i forma amb què es reactivarà.

Moltes gràcies.

_____________________________________________________

 

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos de la nostra oferta educativa de cara al curs escolar 2020/21 en que el vostre fill/a ja podrà començar l’etapa d’Educació Infantil (P3).

Us fem arribar un tríptic de la nostra escola i també informació referent a les Jornades de Portes Obertes que enguany farem els propers dies:

  • Dijous, 19 de març.
    • 15:00 Visita al centre
    • 16:00 Xerrada informativa

Durant les portes obertes podreu entrar a les aules i veure el que s’estigui fent en aquell moment, després us informarem de Qui som? Què fem? i Com ho fem? en una petita reunió informativa que començarà puntualment a l’hora indicada.

Durant les Jornades de Portes Obertes intentarem resoldre tots els dubtes que tingueu i informar-vos de la singularitat del nostre Projecte Educatiu.

Més informació de les preinscripcions a la web del departament

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>