NOMS FOTOGRÀFICS FANTASMES!

Hola a tothom!

La setmana passada vàrem demanar als fantasmes una feina només apte pels més observadors! Una tasca no gens fàcil pels ulls poc entrenats! Potser ja heu deduït de què es tracte pel títol de l’article, però pels que encara no sapigueu què vam demanar-los, es tractava de buscar el seu nom, lletra per lletra, en elements que no ho són. Per exemple, trobar una “L” en un tronc que té aquesta forma. Un cop trobessin l’element que s’assemblava a cada lletra del seu nom, li havien de fer una foto per, posteriorment, unir-les i que s’hi llegís el seu nom correctament. Més tard, havien d’omplir la següent graella:

A la part de dalt havien de posar les lletres que formen el seu nom, i escollir 3 paraules que comencessin amb aquella lletra en català, castellà i anglès. Els fantasmes van fer un treball magnífic! A continuació us volem compartir el resultat dels que varen participar. A veure qui aconsegueix distingir-los tots! Els tutors també hi hem participat!

Una abraçada!

Albert i Esther

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>