FEM DANSA!

Avui és el dia internacional de la Dansa, a l’escola compartim les paraules d’en Joan Serra (1947 – 2013) Ballem a la panxa de la mare, als braços del pare, caminant amb un amic, a la festa del poble. I ballant expliquem els nostres pensaments i sobretot les nostres emocions. I ho fem a partir del nostre cor, del nostre cervell, del nostre estómac, de la nostra mirada i de la nostra terra ”

Per això utilitzem la dansa com una forma més d’expressar-nos i relacionar-nos. Aquests dies, els nens i nenes de les Mafaldes i Minions estaríem acabant de treballar les danses del Fem Dansa que compartiríem, conjuntament amb les escoles d’Argentona, en breus dies amb vosaltres a la plaça Major del poble veí.

Abans del confinament ja tenim molt avançat el ball de nans de Mataró i la coreografia de banana Boat… i segur que aquesta setmana ja tindríem enllestit la resta de propostes per a compartir amb vosaltres.

Els que ens heu acompanyat algun any sabeu que solem acabar amb una proposta compartida amb els pares i mares que ens acompanyen, la frase de moviment… 00Avui, dia internacional de la Dansa us animem a ballar-la, només ens heu de seguir, ja veureu que és molt senzilla.I si us animeu podeu gravar-vos i penjar-ho a les xarxes amb el hashtag #FemDansa #DiainternacionalDansa #escolesArgentona @EscolaOrrius ·#BélaBartók @factoriamascaró

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>