Pla d’organització provisional 20-21

Tenint en compte les instruccions del departament d’educació del Departament de Salut l’Escola Francesc Macià d’Òrrius ha preparat l’inici del curs 20-21 seguint les directrius del pla d’organització provisional adjunt.
En aquest s’estableix l’organització tenint en compte poder incidir amb rapidesa en possibles casos i que aquest afecti el mínim de persones possibles, preveure possibles períodes parcials de confinament i respectar, en la mesura del possible, el projecte i autonomia de centre.
Per això hem previst tres grups de convivència que inclouran els alumnes de tres anys, que funcionaran ordinàriament en dos grups aula i que per moments concrets es podran organitzar en grups petits (tres grups, normalment, per edat). En aquests grups hi estaran assignats de forma fixa 3 mestres i només hi incidiran de forma externa alguns especialistes (EE i Anglès) i professionals externs.
També es tindran en compte els principis d’hàbits i seguretat que ens aconsella el departament de Salut, distanciament, higiene de mans, ús de mascareta, neteja i airejament dels espais i utilització d’espais a poder ser, només pels grups de convivència.
El document també recull el format de les entrades i sortides i els serveis propis de l’escola (menjador, acollides, extraescolars…)
A les reunions d’inici de curs es concretarà aquest pla d’organització.

Pla d’organització provisional 20-21 EO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>