ASSEMBLEA DE DELEGATS I DELEGADES DE L’ALUMNAT

US PRESENTEM L’ASSEMBLEA DE DELEGATS I DELEGADES DE L’ESCOLA

A l’escola sistemàticament  es treballen els valors de respecte, justícia, solidaritat, responsabilitat i participació democràtica; a través de les tutories i de l’assemblea de delegats i delegades.

L’assemblea de delegats i delegades està formada per dos representants de cada classe des de 3r fins a 6è, que  canvien cada trimestre (per tal que hi passi tothom). La mestra encarregada de coordinar l’assemblea fa de moderadora. Les reunions són quinzenalment els dimecres des de les 12,30h a la 1,30h del migdia.

A l’assemblea de delegats i delegades  recollim els acords i propostes de les assemblees de cada curs, en parlem i també informem després a les classes del que hem parlat, decidit….

També som els eco-delegats i eco-delegades, i ens encarreguem de fer revisions sobre l’estalvi energètic i el reciclatge a l’escola.

Col.laborem en la planificació de les festes (la Castanyada, Nadal, Carnaval, Sant Jordi, Fi de curs…)i també fem el recull de les valoracions i noves propostes.

 

El dimecres 6 d’abril  vam tenir la primera reunió de delegats i delegades d’aquest tercer i últim trimestre. Els i les representants de tots i de totes al llarg d’aquest tercer trimestre som:

3r: El Dani Garcia i  la Laia Fernández.

4t: La Sara Valls i la Marta Escribà.

5è: La Carla Díaz i la Clàudia Rubio.

6è: L’Adriana Ciranni i  l’Aina Casagolda.

 

SDC10520

A la reunió vam fer revisió d’estalvi energètic i reciclatge, vam comentar propostes de les classes i vam començar a preparar la festa de fi de curs i l’acomiadament dels companys i companyes de 6è.

Finalment, vam acordar fer la propera reunió per al dia 1 de juny a les 12,30h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>