Matesdefels 6è

Des del Centre de Recursos Pedagògics dels Serveis Educatius de Castelldefels amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya, l’Ajuntament de Castelldefels i el programa Ciencia en Acción, s’organitza una trobada matemàtica on el joc i la matemàtica són els grans protagonistes de la jornada.

Pensem que les matemàtiques són una disciplina necessària per entendre, gestionar i transformar la societat i el món. Així doncs, volem que aquesta disciplina trenqui amb la imatge de matèria freda, difícil i abstracta, permetent-nos exposar els nostres materials lúdics i manipulatius.

Enguany, el proper 6 de maig al Campus de la UPC, participarem amb els jocs “Embús al pàrquing” i “Construïm amb blocs. 3 vistes”.

L’any passat també ho vam fer amb “Les Torres de Hanoi” i “El Joc dels Gratacels”.

Seguim així treballant amb l’objectiu de fomentar l’interès per les matemàtiques i l’observació dels elements matemàtics que ens envolten.

 

 

IMG_4932 - copia
Construïm amb blocs. 3 vistes
IMG_3620 - copia
Torres de Hanoi
IMG_4923 - copia
Embús al Pàrquing

  

IMG_3621 - copia
El Joc dels gratacels

1 comentari

  1. Valeria

    Hola Víctor i companys de 6è.
    Ja he provat TOTS els jocs matèmatics (els 3 que hi ha) i, he de dir,que són molt divertits!!!!

    Fins demà a tot@s!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>