PROJECTE CISCO

El dimarts 28 de maig, el grup guanyador d’un projecte elaborat a l’escola anomenat CISCO va anar a les seves oficines de Barcelona com a representant de l’escola.

Van sortir de l’escola a les 13.30h companyats de la Silvia i l’Andreu. Va venir un taxi a recollir-los per portar-los directament a les Oficines de Cisco. Allà els estaven esperant per dinar i tenir un primer contacte amb les altres escoles implicades en aquest projecte.

Quan van acabar de dinar, els participants dels projectes junt amb el professorat acompanyant van entrar a una sala on van explicar que feien a Cisco i com ho portaven a terme.

Hi havien 6 grups de treball on 5 eren escoles de Catalunya i una de Madrid, la qual va fer videoconferència. Van fer d’un en un les seves exposicions orals i a la vegada explicaven el funcionament de la seva idea reflexada en una maqueta i suport informàtic visual. El grup de la nostra escola anomenat Sarger va presentar la seva idea: Sikot que es una paella que té inclosa una espàtula que gira amb un mecanisme l’hamburguesa. D’aquesta manera el client pot decidir si vol l’hamburguesa més o menys feta.

Finalment, a totes les escoles els hi van donar una placa per la participació i l’esforç fet per tothom. Una vegada van sortir de les oficines de Cisco un altre taxi ens va portar a l’escola.

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>