Museu d’Història de Barcelona

Ahir, 16 de març vam visitar el Museu d’Història de Barcelona. Vam tractar la història del nostre país al llarg de l’últim segle. Hi vam parlar de democràcia, dictadura, monarquía i república i n’hi vam veure exemples dels mateixos.

Actualment la nostra forma de govern és la monarquía parlamentària on es troben diferents ideologies i tothom té dret a expressar les seves idees amb llibertat. Els diferents partits polítics donen veu a tot aquest ventall d’idees. Vam fer un taller relacionat amb aquest tema. Per grups de sis o set alumnes van fer partits polítics i van haver de defensar les seves propostes davant els altres grups. Finalment, havien de votar aquell partit polític que havia presentat bones idees orientades a ajudar a la ciutadania i el benestar públic.

Vam acabar fent una visita posterior a les diferents zones del museu de manera lliure i vam fer un recorregut per les diferents etapes de la nostra història.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>