Montblanc Medieval. 5è

Les classes de 5è hem pogut gaudir visitant la vila de Montblanc. L’important i ben conservat patrimoni medieval de Montblanc converteixen el poble en l’espai idoni per viatjar en el temps i descobrir els principals conceptes de l’Edat Mitjana, submergint-nos en els carrers, places i esglésies de l’època.

Per fer-ho, cada alumne s’ha convertit durant l’estona de l’itinerari en un personatge de la societat medieval. A partir d’aquí, hem participat de les diferents dinàmiques i jocs que s’han proposat al llarg del camí amb l’objectiu de donar resposta a les preguntes més rellevants del passat medieval a través de l’experiència i de la participació.

Hem començat a aprendre a situar l’Edat Mitjana en el temps i en l’espai.
Lògicament hem entès les característiques principals dels diferents grups de la societat feudal, les activitats econòmiques del camp i de les ciutats. Per últim hem identificat i diferenciat l’art romànic i l’art gòtic.
I per suposat que hem comprès la importància i la necessitat de les muralles i els castells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>