La Mònica i la Susanna a Ràdio Castelldefels

La Mònica Román i la Susanna Vilà han estat convidades a Ràdio Castelldefels per parlar dels diferents projectes que enguany ha dut a terme l’escola. La directora del centre i la cap d’estudis han pogut explicar projectes com ara:

Erasmus+ En el que enguany els mestres de l’escola han pogut viatjar a Roma, Berlin, Finlàndia i Regne Unit per aprendre metodologies actives i l’aplicació de les tecnologies en els processos d’ensenyament aprenentatge.

UPC: Aquest curs l’escola ha estat escollida com escola pilot per desenvolupar dos projectes amb l’UPC de la nostra ciutat. Un dels projectes anomenat Smart School ha estat vinculat amb l’EETAC i l’altre LLaminadures Saludables amb l’ESAB. Amb la coordinació del CRP de Castelldefels.

Inteligència Artificial: Durant el curs 2018-19 l’escola ha estat, de la mà d’IBM, pionera a Catalunya en la utilització de la inteligència artificial per millorar la cohesió social i el rendiment acadèmic, aquest projecte ha estat l’embrió pel posterior desenvolupament arreu del país.

Realitat Virtual: Amb el suport de Lenovo hem iniciat un projecte de Realitat Virtual al centre que l’any vinent esdevindrà un Projecte d’Innovació Tecnològica reconegut pel Departament d’Educació i que ens ha de portar a integrar els ensenyaments immersius a les nostres aules.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>