Erasmus+ a Estònia

El passat mes de novembre, els mestres de l’escola Andreu i Marc van viatjar als països nòrdics, concretament Estònia i Dinamarca, per a veure com funciona el sistema educatiu d’aquests països i veure l’impacte de la innovació en els mateixos.

El diumenge dia 10 de novembre van aterrar a la capital del país bàltic, Tallinn, per a embarcar-se en una aventura de quatre dies on van tenir l’oportunitat de visitar principalment la Tallina Südalinna Kool, però també altres centres com Tallinna Kullatera Lasteaed o Tallinna Ügisgümnaasium. Allà van poder veure experiències de realitat virtual i aplicació de la tecnologia a l’aula, a més d’aprofundir sobre els èxits del sistema educatiu estonià (1r país d’Europa a les proves PISA 2018).

A continuació van fer una visita exprés a Billund (Dinamarca) per veure la ISBillund, una escola amb finançament de LEGO, uns espais físics i un projecte educatiu que, segons els dos mestres, és un model a seguir. Van tornar fascinats!

La conclusió principal de tot el viatge és que a l’Escola Els Pins la innovació i la tecnologia es treballen molt bé, i que el camí encetat és l’adequat per a la idea que l’escola té sobre l’educació.

Volem agrair especialment a la Kerttu Mölder la seva hospitalitat a Estònia i a la Sille Aarlit Jensen l’oportunitat de conèixer un projecte tan impactant com el de Billund.

Sens dubte, una experiència molt positiva!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>