Els alumnes de 6è a Radio Castelldefels

El dimarts, 21 de novembre, alguns nens i nenes de l’escola van anar a la ràdio de Castelldefels a gravar  un programa. L’any passat ja es va iniciar aquest projecte i aquest el continuem amb moltes ganes i il·lusió. La Candela de 6èA va parlar sobre el Cau (casal de Barcelona) i explicava quines eren les activitats que feia i com gaudia quan anava. L’Eric de 6èA va parlar sobre la natació i els seus beneficis quan ho practiques. En Lucas i la Martina de 6èB van parlar sobre les desigualtats de la dona, que és l’eix transversal d’aquest any de l’escola. Van esmentar algunes de les desigualtats que encara existien i els avenços que van aconseguir gràcies als esforços de la dona. I per finalitzar, la Maria i la Candela de 6èC van parlar del Handbol. Elles van explicar com es juga, quines avantatges té, en quin equip juguen, quina relació tenen amb les companyes i sobretot que s’ho passen molt bé.

Va ser una gran experiència per ells i elles i es van sentir molt importants quan estaven gravant. És una molt bona oportunitat pels infants experimentar aquest tipus d’activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>