Arrivederci Roma! ERASMUS+ Andreu&Susanna

Aquesta ha estat la nostra darrera aventura Erasmus 2019! Del 19 al 23 de juny, vam volar cap a la ciutat eterna per assistir al curs  Interactive ICT-based, digital and web tools for an effective blended, flipped and cooperative learning.

Els objectius del curs estaven centrats en conèixer els aspectes clau relacionats amb l’alfabetització digital en l’educació, l’aprenentatge cooperatiu mitjançant la integració de la tecnologia i eines web, així com conèixer les millors eines i pràctiques educatives per millorar les nostres estratègies d’ensenyament i aprenentatge.

 

Poder gaudir d’aquesta experiència ens ha donat també la possibilitat de conèixer  docents d’arreu d’Europa de tot tipus de centres i compartir amb ells experiències educatives, així com els diferents sistemes educatius de cada país. Qui sap si aquest serà el punt de partida de nous  projectes europeus compartit  amb alguns d’aquests companys/es…  Serà Croàcia, Lituània, Xipre o Polònia?

Ha estat una experiència fantàstica! Un plaer compartir amb tots ells/es  activitats, visites culturals i “àpats internacionals” tan enriquidors. Plegats també vam poder visitar en el centre de Roma el Liceo Dante Alighieri.

 

Dies intensos però fantàstics. Tornem carregats d’idees i amb la motxilla plena!

Aquí us deixem algunes imatges de la nostra estada.

              

 

                  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>