6 Nations Assembly Erasmus Project

El passat 24 de març va tenir lloc la primera assemblea virtual entre les sis escoles dels sis països que participem en el projecte Erasmus+ V.O.T.E., acrònim de les veus de la terra en anglès (Voices Of The Earth). Va suposar una primera presa de contacte de l’alumnat de 6è amb les diferents realitats de cada escola, en un moment marcat per la pandèmia i les seves conseqüències particulars en cada cas. Aconseguir-ho no ha estat fàcil, ja que algunes de les escoles estaven tancades per confinament. Gràcies a la tecnologia, finalment ho vam poder dur a terme.

El país amfitrió, el Regne Unit, va ser l’encarregat d’obrir l’acte, sent l’escola de Bolton la primera en presentar el seu vídeo i en oferir-nos unes pinzellades sobre el seu poble i entorn, així com de la seva història. En acabar van donar pas a Bulgària, aquests a Grècia, després Itàlia, tot seguit vam intervenir nosaltres i finalment va participar Turquia. Un cop visualitzats tots els vídeos de totes les escoles va ser el Regne Unit qui va tancar l’acte.

Aquest ha estat el primer esdeveniment simultani en què hem tingut ocasió de participar. Cal recordar que es van haver de tenir en compte tres franges horàries diferents, ja que al Regne Unit és una hora abans que aquí i a Grècia, Turquia i Bulgària és una hora més tard.

Esperem tornar a veure’ns ben aviat i continuar aprenent sobre aquests països, els seus costums i la seva manera d’afrontar els nous reptes de l’agenda 2030.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>