3r Visita l’Ajuntament. Som rebuts per la Regidora d’Educació.

El passat dia 14 de maig vam fer la sortida per conèixer el nostre Ajuntament, sortida dins de les àrees de Medi, Matemàtiques i Projecte. Vam gaudir d’un dia magnífic per passejar per la nostra ciutat i ens van aturar a veure les Torres de Guaita i els Rellotges de Sol. Aquesta sortida, amb mare i pare acompanyants i els tutors, té dos objectius: Primer visitar l’Ajuntament per conèixer la Sala de Plens i l’Arxiu Municipal, i segon, fer una estadística a la Plaça de l’Església sobre el mobiliari urbà i entendre l’ús de la Plaça pels ciutadans.

Ens va rebre la nostra Regidora d’Educació la Sra.Nathalie Langer amb la Cap de Relacions Institucionals i Protocol de l’Ajuntament de Castelldefels. Totes dues ens van mostrar i explicar la sala, ens van aclarir la importància dels dels Regidor@s i ens vam mostrar els Símbols d’Autoritat de l’Alcaldessa, el Bastó i la Banda. Moltes gràcies per aquesta rebuda tan especial. Però el més especial va ser seure a les cadires de l’Alcaldessa, Regidors i Representants de la ciutat (25 cadires)

Finalment van anar a l’Arxiu de la Ciutat, on ens van ensenyar com guarden els documents i com s’estudia els canvis a la ciutat. Va ser molt interessant veure fotos antigues i comprovar que tenim documents del segle XV.

Moltes gràcies als nostres servidors públics per l’atenció i per compartir amb els nostres alumnes el seu temps. Moltes gràcies als pares i mares acompanyants que van compartir aquesta excel·lent sortida amb nosaltres tot el matí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>