15 de febrer, Dia Internacional del càncer Infantil

El passat 15 de febrer va ser el dia internacional del Càncer Infantil. Des de l’Escola Els Pins hem volgut posar també el nostre granet de sorra i volem celebrar que l’escola ha pogut aconseguir 1.163’50 euros a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació del Càncer Infantil gràcies a l’elaboració i venta de polseres “CANDELAS”.

El passat mes de desembre i durant les activitats de la Marató  d’enguany, l’alumnat i professorat de 4t, 5è i 6è van dur a terme amb l’ajuda de membres de l’organització  diferents tallers per elaborar les famoses “Candelas”, unes polseres solidàries per a la investigació del càncer infantil a l’Hospital St. Joan de Déu. Gràcies a la solidaritat i ajuda de tota la família Pins, avui estem molt contents de comunicar-vos que hem aconseguit recaptar 1.163’50 euros que ja s’han pogut fer arribar a l’organització.

Moltes i moltes gràcies a tota la Comunitat Educativa dels Pins! Junts sempre arribem més lluny!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>