P3 EN BUSCA DEL MARTINET MENUT AL REMOLAR

 

 

Les classes dels rius i dels mars hem anat al Remolar en el Delta del Llobregat a gaudir de la zona natural que tenim tan aprop.

Hem pogut escoltar els sons de la natura, veure els animals (tortugues, blauets, ànecs de coll verd, gallinetes d’aigua, martinet menut…) que viuen en aquest entorn natural i aprendre moltes coses sobre la seva vida.

Hem aprés també la importància de respectar la natura fent silenci, no trencar plantes ni arrencar flors i llençar la brossa fent reciclatge.

També hem pogut gaudir de fer activitats relacionades amb aquest paissatge, descobrir el conte de “El Martinet Menut” i de plantar un petit enciam que haurem de cuidar per a que pugui crèixer i poder fer una bona amanida. Què content es posarà el Capità Vitamines!.

Cap al migdia ens hem desplaçat un altre cop amb l’autocar al Parc Nou del Prat de Llobregat per poder dinar en un espai molt maco i gaudir de les seves instal·lacions.

Ha estat un dia molt intens i enriquidor!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>