Colònies al Pedraforca

Avui hem arribat al poble de Saldes, als peus del Pedraforca, per passar dos dies gaudint de la natura i de les activitats a l’aire lliure.  Després d’instal·lar-nos a la casa de colònies, conèixer els nostres monitors/es  i agafar forces amb un bon dinar, hem començat la gimcana d’activitats: circuit de bosc vertical amb tirolina, passeig amb cavall i circuit amb bici cars. La tarda ha estat súper divertida i molts ens hem atrevit a superar algunes pors. Després de la dutxa hem sopat i acabat el dia amb uns trepidants jocs de nit.

El segon dia no ha estat menys mogut, hem pogut aprendre a tirar amb amb arc i millorar la nostra punteria.  I ens hem preparat per fer una bona excursió fins al poble de Maçaners, gaudint d’un paisatge espectacular.  Un cop allà, hem conegut tot el poble amb un joc de pistes. La tornada a la casa de colònies se’ns ha fet més curta pensant en els macarrons que ens esperaven per dinar!

Han estat dos dies molts intensos però inoblidables!

En el següent enllaç trobareu totes les fotos d’aquests dies. Cliqueu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>