Participem a l’English Day!

Per quart any consecutiu, els nens i nenes de 5è participem al projecte ENGLISH DAY, on treballem conjuntament amb nens i nenes de 6è de l’escola Les Llisses, de Lliçà de Vall.

A més, aquest curs, els nens i nenes de 2n de la nostra escola també participaran en aquest projecte, com ja es va fer el curs passat. Els alumnes de 2n treballaran amb l’escola Sant Jordi, de Mollet del Vallès!

L’English Day és una activitat d’intercanvi d’experiències entre centres, entre professorat  i entre alumnat d’una mateixa zona. L’objectiu d’aquest projecte és practicar la llengua anglesa, a travès d’activitats que siguin motivadores per als nostres alumnes. Treballarem realitzant vídeos, manualitats, cartes, mirarem i escoltarem el que els altres alumnes ens preparin, farem dibuixos…

Per tant, practicarem i aprendrem molt, gaudint de totes les activitats! 🙂  🙂  🙂  🙂

Durant aquest primer trimestre realitzarem activitats de presentació. Per exemple, els nens i nenes de 5è escriuran una carta fent una descripció seva, però també faran preguntes al seu company. Els nens i nenes de 2n també realitzaran diferents activitats durant tot el curs. Tenim ja moltes ganes de començar a preparar aquestes activitats! 😉

Aquest  intercanvis permeten treballar diferents continguts  per al correcte aprenentatge de la llengua anglesa, però el més important és la motivació amb la que estan participant en aquest projecte!

INFORMACIÓ: ELECCIONS CONSELL ESCOLAR

Benvolgudes famílies:

El Consell Escolar és l’òrgan de participació de la comunitat escolar en el govern del centre.

Els representants del Consell Escolar són escollits per un període de quatre anys, però cada dos anys es convoquen eleccions per renovar la meitat dels seus membres.

El Consell Escolar ha de tenir una fita clara: vetllar perquè l’alumnat del centre rebi la millor educació possible.

El proper 28 de novembre de 2018 s’ha d’escollir dos representants de les famílies de l’escola per al Consell Escolar.

Us informem del calendari electoral per tal que pugueu presentar les vostres candidatures.

DATA
5 de novembre Convocatòria d’eleccions.

Publicació dels censos electorals provisionals.

Inici presentació de candidatures.

9 de novembre Fi del termini de presentació de reclamacions.

Sorteig per designar els vocals de les meses electorals.

12 de novembre Constitució de les meses electorals.
14 de novembre Publicació dels censos electorals definitius.
16 de novembre Últim dia per a la presentació de candidatures.
19 de novembre Publicació de les candidatures
22 de novembre Últim dia per a la presentació de sol·licituds per actuar de supervisor/a del sector de pares o mares de l’alumnat
28 de novembre Eleccions de pares i mares

 

La direcció de l’escola ofereix una reunió informativa per a totes les famílies el proper dia 8 de novembre a les 15:15 h a la sala d’informàtica.

Atentament,

 

La direcció

Reunions amb l’AMPA

Benvolgudes famílies:

Tal i com us vàrem explicar a les reunions d’inici de curs, estem fent un seguit de reunions amb l’AMPA.

Us informem que la propera és el dimecres dia 7 de novembre a les 15:15h on tractarem els següents temes:

– Valoració de la castanyada.

– Nadal

– Autocar colònies de sisè.

-Aportació de l’AMPA cap a l’escola.

– App de l’AMPA.

Si hi ha algun altre tema que us agradaria que tinguem en compte preguem el feu arribar als vostres delegats/des de classe o a la direcció.

Atentament,

La direcció

Informació

Benvingudes famílies,

Recentment s’ha publicat en l’app de l’AMPA informacions incorrectes i errònies referent a la festa de la Castanyada.

La direcció del centre sols va informar a l’AMPA que no tenia els drets d’imatge dels alumnes per a penjar fotografies o vídeos a la seva APP.

Atentament,

La direcció

Celebrem la Castanyada i Halloween!

Benvolgudes famílies,

El passat dimecres 31 d’octubre va ser un dia molt especial a la nostra escola, ja que durant el matí es van fer unes manualitats relacionades amb Halloween i a la tarda vam celebrar la Castanyada.  Els nens i nenes de la nostra escola van passar per un túnel del terror i també van veure una pel·lícula en anglès!

A més, durant la setmana vam preparar l’exposició dels fruits de la tardor, la qual podeu observar fent un click AQUÍ. 🙂  Quines manualitats més divertides! Esperem que us agradin!

Ho vam passat molt bé!

Participem al Projecte Anella!

Benvolgudes famílies,

Al món es generen molts residus: envasos, productes químics, plàstics, paper,vidre, cartró…Tot això contamina el nostre entorn. Per evitar-ho, a l’escola hem creat un Racó Sostenible on recollirem taps, anelles i piles amb l’objectiu principal de reciclar.

A més, durant aquest curs l’escola participa al Projecte Anella, un projecte que intenta mentalitzar a l’alumnat sobre la importància de reciclar. A més, durant el curs aprendrem que reciclar les anelles de plàstic que porten algunes begudes refrescants, és molt important, ja que així podem mantenir net el nostre entorn i no perjudiquem a algunes espècies animals. Ajudeu-nos a reciclar i porteu quantes més anelles, a l’escola, millor!

   ANIMEM A TOTHOM A COL·LABORAR  EN LA CURA DEL NOSTRE ENTORN, PERQUÈ… ÉS DE TOTS!

Celebrem la Castanyada!

Benvolguts-des,

Us comuniquem que el proper dimecres 31 d’octubre celebrarem, al matí, la festa de Halloween i, a la tarda, la festa de la Castanyada.

Durant el matí els nens/es poden venir disfressats amb temàtica de Halloween. A les aules es faran tallers.

A la tarda poden venir disfressats de castanyers/es, menjarem castanyes al pati, cantarem i ballarem.

També us informem que farem l’exposició: Els fruits de la tardor. Us demanem que ajudeu als vostres fills/es a elaborar un fruit de la tardor disfressat o transformat, com per exemple: un moniato de princesa, una pinya de mussol, etc. i que el porteu com a molt tard el dilluns 29 d’octubre.

El mateix 31 d’octubre a les 16:30h  podreu visitar l’exposició en companyia dels vostres fills/es.

Us recordem que  dijous 1 de novembre i divendres 2 de novembre són dies festius a l’escola.

Gràcies per la vostra col·laboració.

 

 

 

 

 

L’equip de mestres de Col·legis Nous

Xerrada a la Marineta

Benvolgudes famílies,

República, dictadura i Transició, una crònica educativa a través dels Col·legis Nous és el títol de la conferència que es realitzarà  el proper dilluns 19 de novembre a les 18h, a la Marineta a càrrec Jaume Noró, mestre i  Rosa Maria Securún, mestra i psicopedagoga.

Atentament,

L’equip de mestres de l’escola

 

Comença el SEP!

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana començarà el SEP on assistiran alguns alumnes de 5è i 6è, els quals ja han estat avisats per les seves tutores.

Recordeu que l’horari de SEP de 6è serà els dilluns de 16:30h a 17:30h i els alumnes de 5è faran SEP els dimecres de 16:30 a 17:30h.

Atentament,

L’equip de mestres de l’escola

Reunions d’inici de curs

Benvolgudes famílies,

Les reunions d’inici de curs seran a les 16:45h, per nivells, els dies següents:

Educació Infantil:

P4: 24 de setembre

P5: 3 d’octubre

Educació Primària: 

PRIMER: 27 de setembre

SEGON: 25 de setembre

TERCER: 4 d’octubre

QUART: 26 de setembre

CINQUÈ:  2 d’octubre

SISÈ: 9 d’octubre

L’equip de mestres de l’escola

Reunió P3

Benvolgudes famílies,

Informem que el proper dijous dia 6 de setembre es realitzarà la reunió amb les famílies dels alumnes de P3 a les 11:00h.

Atentament,

L’equip de mestres de l’escola.

Setmana Europea de l’Energia

Durant la setmana Europea de l’Energia s’han realitzat diferents activitats a la nostra escola amb l’objectiu de concienciar i fomentar un bon ús sobre les diferents fonts d’energia. Aquí teniu un Power Point amb algunes imatges d’aquesta setmana.

Multicultural Day

El passat dijous 14 de juny vam celebrar el primer Multicultural Day a la nostra escola.

Durant aquest dia els nens i nenes d’Educació Infantil i Primària van participar a diferents activitats on van poder aprendre aspectes importants de diferents països de tot el món. La nostra diversitat ens enriqueix i aquesta riquesa cultural ens fa ser cada dia més grans.

Volem agrair la col·laboració a tots els familiars dels nens i nenes que van poder venir a ajudar. Els nens i nenes van gaudir molt i van aprendre molts aspectes culturals d’altres països.

AQUÍ podeu veure algunes fotografies d’aquest dia.

 

ARRIBADA COLÒNIES SISÈ

Pares i mares de sisè!

Els nens i nens de sisè ja estan de camí! Així doncs, l’hora d’arribada serà la prevista: entre les 16.15h i 16.30h al mateix lloc des d’on van marxar dilluns (Via Ronda amb Gaietà Vinzia).

 

Colònies sisè. Últim dia!

Bon dia!

Avui els nens i nenes de sisè s’han tornat a llevar a Cala Canyelles. Avui ja és l’últim dia    😥 …així que tocava recollir les tendes. Hi havia roba per tot arreu!

Després han anat a esmorzar i en acabar…a fer més i més activitats!

Aquí us deixem l’enllaç amb l’entrada al blog de cicle superior, que anirem actualitzant a mesura que tinguem més notícies.

COLÒNIES DE SISÈ-ÚLTIM DIA

Recordeu! Avui, després de dinar, agafaran l’autocar de tornada. Està previst que arribin sobre les 16.15h al mateix lloc des d’on van marxar dilluns (Via Ronda amb Gaietà Vinzia).

Us anirem informant!

Colònies sisè. Segon dia.

Avui els nens i nenes de sisè s’han llevat a Cala Canyelles! Després de “dormir” i descansar…toca llevar-se, esmorzar i cap a la platja a fer més activitats. Això és un no parar!
Pares i mares de sisè! Al blog de cicle superior ja teniu algunes imatges d’avui!

 

COLÒNIES DE SISÈ-SEGON DIA