SORTIDA DE P4-5B AL CRAM

Aquest dijous hem pogut visitar LA FUNDACIÓ CRAM i veure les tortugues que rescaten. Ens han ensenyat què fan quan hi ha alguna tortuga en perill i, el més important, què hem de fer nosaltres per cuidar d’aquests animals marins.

Ha estat una activitat molt interessant que ens ha agradat molt!!

P3 FEM LA MONA DE PASQUA

El divendres 26 de març els nens i nenes de P.3 vam acabar el trimestre d’una manera molt dolça. Malgrat la situació COVID  vam fer la mona de Pasqua amb totes les mesures de seguretat. Cada alumne es va fer de manera individual la seva. Només les mestres amb guants vam posar la xocolata però la resta se la van decorar ells. Lacacitos, ou de xocolata i plomes van ser les coses que van anar posant lliurement.

Un cop totes fetes, per la tarda se la van menjar. Va ser una jornada molt entretinguda i divertida pels infants. Si cliqueu damunt de la imatge podreu veure les fotografies.

 

P4-5B ACABEM EL SEGON TRIMESTRE AMB UN JOC DE PASQUA

Per acabar el trimestre la Vella Quaresma ens ha portar un JOC DE PASQUA: buscar per la classe els ous que ens ha amagat i fer les accions que ens deia al darrere.

Primer hem començat buscant-los per tot arreu i un cop els teníem els enganxàvem a la pissarra. Havíem de buscar fins a 14 ous!!

Després els hem anat girant d’un en un i fèiem tot el que ens deia: ballar, córrer per la classe, imitar el so d’un gall, pujar a la cadira,…

Ha estat una tarda molt divertida i hem gaudit molt tots junts!!

MENÚS D’ABRIL

Ja estan aquí els menús:

Si necessites el full d’inscripció, clica AQUÍ.Una vegada emplenat s’ha d’enviar per correu a collegismenjador@barnalleure.cat o per whatsapp al següent telèfon 637936037.
Al menjador amb totes les garanties. Clica per veure el document.