Benvinguda tardor!

Benvinguda tardor!

Ens encanta rebre’t amb la teva gama de colors càlids i terrosos, i amb tu vindrà el fred, les tardes cada cop més curtes, i alguns refredats també!

Sabem que és una època que cal vetllar l’alimentació, les rutines de descans, i cuidar-se molt per estar ben forts i ben fortes! I si ens posem malalts, no passa res, uns dies de repòs a casa, i a fer cas del que ens indiqui el metge, tal com esteu fent de forma molt curosa i responsable aquests dies totes les famílies, cosa que us agraïm molt, perquè aquest any més que mai cal tenir un extra de precaució. Gràcies doncs, perquè el vostre rigor fa que tot vagi rutllant bé. Entre totes farem que aquest curs atípic es vagi omplint mica en mica de colors.

Quan puguem anirem penjant algun article als apartats de cada comunitat, perquè pugueu “espiar” una mica del dia a dia a l’escola.

Bona tardor per tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>