Portes Obertes! (format reduït i adaptat)

Us compartim la informació de les Portes Obertes que, si la situació ho permet, es celebraran el proper 12 de març. Us anirem mantenint informats segons vagin avançant les circumstàncies. Podeu compartir amb qui estigui interessat. Gràcies i seguim! 😉

Ja tenim nous cartells!

Bona tornada! Amb alegria us compartim que ja tenim els nostres cartells nous per les classes, obra de l’artista touenca Margarita Cuerva.

Ens encanten! 😊

SomRIURES!!!

Aquest curs tan atípic, hem tingut un tresor amagat rere les mascaretes, un tresor que no volem oblidar ni deixar que cap pirata ens el robi: el tresor del SOMRIURE de tots els nens i nenes i de tots els que formem part de l’escola!

Perquè a l’escola som molt més que un llistat de protocols,

i som molt més que les distàncies i els gels hidroalcohòlics.

A l’escola som VINCLES i aprenentatges,

som PETJADES que creixen dia a dia,

som CALIU i col·laboració.

Avui, més que mai

a l’escola SomRIURES!!!

❤😁

Cançons que sonen a megafonia (2)

Hola famílies!
Amb aquestes sis cançons tanquem el trimestre.
Aquestes cançons les han escollit les Ondines, els Bufaruts i les mestres de l’escola. Moltes gràcies per tanta varietat, ens encanta descobrir estils diferents i les històries que s’amaguen darrere de cada artista o cançó.

Bones festes!!!

TocaBatuca i somOrquestra (grups 19-20)

Aquí teniu l’espectacle final dels grups de tocaBatuca i somOrquestra que el curs passat no van poder fer la seva actuació.

Els de tocaBatuca són els actuals Bufaruts (5è), que ens animen amb la seva batukada, coordinada pel Jordi Gabarró i per la Mònica Viñas.

Els de somOrquestra han estat guiats per la Marta Carceller, i ens han compartit una peça que ens acosta al caliu del Nadal.

Moltes gràcies als mestres que han guiat les activitats, i als alumnes per la implicació! Enhorabona!

tocaBatuca:

somOrquestra:

Els Grans treballem el color!

A la comunitat de Grans hem treballat el color amb témpera (tècnica fluïda).

Primer, a partir de la barreja dels colors primaris, hem fet tota una paleta de colors. Després hem pintat una natura morta.

Estem pensant exposar-los d’alguna manera per compartir-ho durant un temps amb la resta de companys.

Per les famílies, aquí teniu una mostra del nostre treball, perquè us en feu una idea abans no us arribi la creació de cadascú.

Treballem amb les TAC!

A l’escola tenim les eines TAC com un recurs més d’aprenentatge. A la comunitat de Grans ja hem començat a treballar amb els Chromebooks, i anem incorporant l’eina a la resta de cursos de Primària.

Amb els alumnes combinem el treball vivencial i manipulatiu amb el treball i les possibilitats que ens ofereixen les tecnologies digitals.

Els mestres seguim formant-nos i debatent entorn a aquestes tecnologies i els recursos TAC, per tal que la seva presència aporti valor a l’alumne i mantingui coherència amb la nostra línia d’escola.

Seguim treballant!

Ceràmica en la civilització Romana

Els Trucaforts aquest trimestre estem estudiant la civilització romana i aquesta setmana ens hem endinsat en el món de la ceràmica, és a dir, hem viatjat en aquella època per elaborar plats i bols romans i també decorar-los utilitzant pintures adients a l’època.

Hem gaudit molt fent aquesta activitat i estem molt contents del resultat final!

Celebrem Santa Cecília!

Celebrem Santa Cecília!

Avui ha vingut el Dani Guisado, percussionista d’Audicions escolars, a fer-nos un taller de percussió xulíssim! 🙂

Hem fet 2 torns, amb les distàncies pertinents, i ell ens ha ensenyat diferents instruments i hem practicat alguns ritmes corporals combinats amb la percussió. Ens ha encantat!

Una fantàstica manera de celebrar que aquesta setmana serà Santa Cecília, el dia de la música!

El nostre autorretrat!

Els nens i nenes de la comunitat de Mitjans, fa uns dies vam estar treballant l’autorretrat, i en vam fer un cadascú sobre nosaltres, amb un fons negre.

Quan vam tenir apunt els treballs de Minairons, Nyitus i Trucaforts, els vam penjar tots per decorar la nostra entrada.

Ha quedat ben xulo! 🙂