Benvinguda Sabrina!

Des d’aquest mes de gener fins al maig, tindrem una nova cara a l’escola: la Sabrina, la nostra aulixiar de conversa en anglès, que ha arribat aquesta setmana des de Carolina (EEUU).

L’auxliar de conversa és un recurs que oferim des de l’escola durant uns mesos cada curs, per donar als alumnes de totes les edats la possibilitat d’interactuar amb una persona anglesa nativa, ampliant les estones de conversa en anglès, un recurs molt valorat pels infants i les famílies.

Welcome Sabrina, and enjoy your stay in Cérvola Blanca school!

Bones festes!

Avui ha estat un dia molt complert. Al matí hem cagat el tió, i després hem celebrat el nostre “Consell de nens”, on cadascun dels ‘escribans’ de cada Comunitat han compartit amb la resta l’experiència del regal que els van fer els companys d’una altra… Llegeix més»

Repartim il·lusió!

Aquest trimestre, pel Consell de nens hem preparat una activitat molt xula. Cada grup ha pensat un regal d’il·lusió per obsequiar als companys i companyes d’una altra classe. Hi ha hagut grups que han fet cançons, bromes, un esmorzar,… fins i tot alguns han fet… Llegeix més»

Tertúlies C.Parellada

Benvolgudes i benvolguts,
Compartim amb vosaltres la informació sobre aquest nou cicle de Tertúlies de la comunitat educativa entorn a la comunicació amb els infants i joves amb el pedagog Carles Parellada.


Enguany, les Tertúlies es fan a Cal Frarés, i hi esteu tots convidats!
Us… Llegeix més»

Assemblea de pares i presentació del curs

Divendres 24 de setembre va tenir lloc l’Assemblea de pares i mares de l’escola, amb l’assistència de més de 50 famílies, i vam tractar temes com:

  • Benvinguda al nou curs, presentació dels mestres i de l’equip directiu
  • “Cap on anem”: una pinzellada sobre el punt on es… Llegeix més»

Bon inici de curs!

El proper dia 12 comencem les classes!
Properament rebreu informació per correu sobre aquest inici de curs. Esperem que hagueu gaudit molt les vacances i que retorneu amb les piles carregades!
Mestres Cérvola Blanca

Teatre de les Moires

Per aquells que no vau poder venir o per aquells que teniu ganes de tornar-ho a veure, pengem aquí el vídeo de l’obra de teatre que van representar les Moires. Es tracta d’una adaptació de l’obra “Cuatro corazones con freno y marcha atrás” de Enrique Jardiel.