Primers dies a Petits

I quines ganes de tornar! Els Dracs i Mags i magues esperaven amb molta il·lusió aquesta tornada a l’escola! I fins i tot els Follets, que s’estrenen a l’escola, s’ho passen d’allò més bé! Bon curs per tothom!

Benvinguda tardor!

Benvinguda tardor!

Ens encanta rebre’t amb la teva gama de colors càlids i terrosos, i amb tu vindrà el fred, les tardes cada cop més curtes, i alguns refredats també!

Sabem que és una època que cal vetllar l’alimentació, les rutines de descans, i cuidar-se molt per estar ben forts i ben fortes! I si ens posem malalts, no passa res, uns dies de repòs a casa, i a fer cas del que ens indiqui el metge, tal com esteu fent de forma molt curosa i responsable aquests dies totes les famílies, cosa que us agraïm molt, perquè aquest any més que mai cal tenir un extra de precaució. Gràcies doncs, perquè el vostre rigor fa que tot vagi rutllant bé. Entre totes farem que aquest curs atípic es vagi omplint mica en mica de colors.

Quan puguem anirem penjant algun article als apartats de cada comunitat, perquè pugueu “espiar” una mica del dia a dia a l’escola.

Bona tardor per tothom!

carta del departament de Salut

Bon dia!

Us compartim la carta adreçada a les famílies que el Departament de Salut ha enviat per aquest inici de curs.

Salut _ Escola CARTA Families

A banda d’això, aquí a la web hi teniu també el nostre Pla de Contingència específic d’escola (MENÚ/Documents).

Ni que sigui un curs estrany, procurarem donar-li la màxima normalitat possible! Amb moltes ganes de tenir els nostres nens i nenes corretejant per aquí!

Ens veiem el proper dia 14 amb energies renovades!

Molt bon curs a tots i totes!

Els Passos de comunitat!

Bon dia famílies!

Amb aquest vídeo us obrim una finestreta perquè per primer cop pugueu “espiar” el pas de comunitat! Aquest any l’hem fet en un format una mica diferent, adaptat a les mesures sanitàries, però l’essència s’ha mantingut. Esperem que us agradi!

BON ESTIU!

I volant arriben nous aires de solstici, 

i amb el vent ballant rebem un nou estiu.

Que la brisa suau us acaroni sempre

i ens retrobem després amb un nou pas més viu!

Famílies, nens, nenes, avis àvies i tota la comunitat educativa de Cérvola Blanca: els mestres us volem dir ben fort: QUE TINGUEU UN ESTIU DE SOMNI!!!

 

Comiat de les Moires

Aquest curs ha sigut ben diferent i hem hagut d’adaptar-nos a una nova realitat. Però una cosa que teníem molt clara des del començament era que, passés el que passés,  els de sisè no es podien quedar sense el seu comiat de l’escola.

Avui l’hem fet i ha estat molt emotiu. Els companys i mestres d’altres classes no hi han pogut ser presencialment però d’alguna manera han estat molt presents.

Hem visualitzat aquests dos vídeos que volem compartir.  El primer és tota l’escola dient adéu als alumnes de sisè i el segon els de sisè dient adéu a tota l’escola. MOLT BON VIATGE MOIRES!!!

Representació teatralitzada ” Cuentos por telefono” de les Moires

Aquest curs, degut al confinament, les Moires no hem pogut fer l’obra de teatre al Casal tal i com ens hauria agradat.  Però la situació no ens ha impedit tirar endavant el  nostre projecte teatral, encara que hagut de ser d’una altra manera.

Hem agafat alguns contes del llibre “Cuentos por telefono” de Gianni Rodari, ens hem repartit els personatges i cadascú ha fet la seva part. Després hem fet un muntatge que ha quedat molt bé.

Aquí teniu el resultat. Agafeu butaca i a gaudir!

 

 

L’HORT DES DEL CONFINAMENT

Aquí teniu una mostra del treball que han fet les Ondines en relació a l’hort de l’escola. Malgrat al confinament i gràcies a la dedicació dels nens i nenes de la classe, l’hort ha donat molt de sí i n’hem pogut aprendre moltes coses. Moltes gràcies a tots i totes els que hi heu col·laborat!