INICIEM NOU CURS!!

Avui hem iniciat el curs 2021-22!!

Benvingudes a totes les persones que formeu part de la comunitat educativa: infants, famílies, docents, TEEI, vetlladors, monitors de menjador, servei de neteja i conserge (per cert, aquest curs tenim nou conserge, en Carlos).

Aquests dies de preparatius han estat ben atrafegats i hem posat tots els nostres esforços per tenir-ho tot a punt pels infants.

Tenim tot un camí après gràcies al viscut durant els anys anteriors i volem seguir aprenent d’aquesta aventura de la vida amb ganes de compartir i col.laborar amb totes les persones del nostre entorn, amb empenta per poder superar els dies difícils i, sobretot, amb molta il.lusió i imaginació pel dia a dia i per omplir la motxilla dels vostres fills i filles de sorpreses i aprenentatges nous.

Avui ha estat un dia molt especial pels infants que començaven la seva primera classe a l’escola dels grans, també ho ha estat per aquells que han deixat companys a una altra escola per fer-ne de nous i ampliar així el seu cercle d’amics i per tots aquells que es retrobaven amb el seu grup classe.

Ara ja ens hem situat en l’espai i en el grup, companys i mestres. Ara ja podem dir que ha començat el curs 2021-22.

Endavant i forces pels dies que vindran.

 

Share