A l’espai de cuina vam fer trufes. Aquest cop si que podem dir que vam llepar-nos ben bé els dits!
Vàrem quedar plens de xocolata i vam fer un berenar molt dolç. Us animem a fer-ne a casa ja que la recepta és molt fàcil!
TRUFES |
Necessitaràs:
Un bol gran o pot de batedora, batedora, cullera per fer boles, paper vegetal. Recorda: Les mans t’has de rentar si a la cuina vols treballar! |
Ingredients: ( per a 4 persones)
200 cc de crema de llet. 200 gr de xocolata de cobertura o negre sense llet. 200 gr de xocolata amb llet. Fideus de xocolata Cacao en pols |
Elaboració:
Posar la xocolata trocejada al got de la batedora ( o en un bol). Fer bullir la crema de llet al foc o microones. Abocar-la ben calenta per sobre de la xocolata i batre fins que quedi una mescla homogènia. Deixar-ho reposar a la nevera, millor un dia per l’altre. Fer les boletes i arrebossar-les amb els fideus o el cacao. |