SORTIDA A BESALÚ

El divendres , dia 5 d’abril, els alumnes de sisè vam anar a Besalú, perquè estem treballant un projecte de l’Edat Medieval. Besalú , pels volts de l’any 1000, es va convertir en un dels comtats independents més importants de Catalunya, i la seva importància monumental ve donada pel seu gran valor de conjunt, que la determinen com una de les mostres més significatives de l’Edat Medieval de Catalunya.

Quan vam arribar, ens esperava la Lourdes, la guia que ens va fer una ruta per a tot el poble explicant-nos la història de Besalú. Vam començar creuant l’espectacular pont romànic sobre el riu Fluvià. A continuació, vam visitar els banys jueus, i després, vam veure un audiovisual, molt interessant, on ens explicaven a través d’imatges la història de Besalú des de l’Edat Antiga fins als nostres temps. Tot seguit, vam anar cap a l’església de Sant Vicenç, on en plena explicació, ens van sorprendre dos personatges vinguts d’aquella època que van continuar explicant-nos un munt de coses sobre aquesta etapa de la història, tan fosca i llarga. La Joana, un dels personatges, ens va acompanyar a veure al mestre d’armes que ens va donar una lliçó sobre com lluitaven els cavallers, quines armes utilitzaven i quins vestits portaven per la lluita. Al final, la Joana i el mestre d’armes, ens van fer una demostració espectacular.

Van gaudir molt d’aquesta visita a Besalú, tan interessant.

https://photos.app.goo.gl/PLPd7NzfovzDosWLA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>