AGRAÏMENT I BON ESTIU!

Benvolgudes famílies!
Volem agraïr a tota la comunitat educativa (alumnes, famílies, professionals no docents i docents) el BON FUNCIONAMENT d’aquest curs!
Us desitgem: BON ESTIU!
Ens retrobem al setembre!
Claustre de mestres.

ANEM A MERCAT!

Abans d’acabar l’escola els nens i nenes de Cicle Inicial vam anar a mercat. Allà vam poder visitar les diferents parades i comprar fruita. La fruita que vam comprar era la que necessitàvem per elaborar un plat de fruita creatiu. Cada equip tenia 5 euros… Llegeix més»

PROJECTE DEL MAR A P3

COM ÉS L’AIGUA DEL MAR?
Els nens i nenes de P3 som la classe del mar i mentre fèiem el projecte del mar ens ha sorgit la necessitat de saber com era l’aigua del mar.
Per esbrinar-ho hem fet tot d’observacions i experimentacions ….i hem descobert que:
-L’aigua… Llegeix més»

ELS ALUMNES DE P3 TREBALLEN LA CARA

 
Els alumnes de P3  hem treballat la cara, per comprendre millor quina funció tenen els ulls hem fet la següent activitat. Amb aquest joc el què també preteníem ha estat fer una dinàmica de cohesió de grup, que confiïn els uns amb els altres.

ELS TUTORIALS

Us deixem els tutorials que hem gravat al taller de castellà. Us animem a provar de fer alguna de les nostres propostes.

1r trimestre:

Bolsa deporte / Comecocos / Comecocos de papel / El Lince / Avión de papel / Haz tu brazalete / Mágia / Marco de fotos / Mariposa de papel / Pulsera / Truco de mágia.

 2n trimestre:

Tió de chocolate / Pompones de lana / Marioneta / Marioneta con rollo papel de wc / La serpiente / Haz tu propio Tió / Haz tu propia mandala / Dibuja un pokeball / Dibuja tu emoji / Coche patata / Caja de papel / Avión de papel

  3r trimestre:

 Slime / Brazalete de nudos / Brazalete / Brazalete con gomasCaras expresivas / Collar con flores de papel / Dobla servilletasSlime con espuma de afeitar / Slime azul / Muñeco de nieveMàscara con tiza / Doble de Star Wars

Ens visita la Cinta Arasa

El dia 28 d’abril ens va visitar la Cinta Arasa. L’autora del conte que vam treballar durant el segon trimestre, tots els nens i nenes de Cicle Inicial, anomenat “Mare, vull que siguis com un elefant”.

Ens va agradar molt a tots!
Moltes gràcies Cinta!
FOTOS